Recent

Pig:non - občerstvenie na stavebnej fakulte




















Logo „pig:non" môže niekoho svojim spracovaním a teda aj významom miasť, ale to je vlastne aj účelom, lebo vieme, že do pekného bufetu chodia len slušní ľudia a nie prasiatka :) 
Katedra architektúry bola vedením Stavebnej fakulty STU v priebehu leta oslovená na spoluprácu pri realizácii interiéru priestoru bufetu, ktorý bol stavebne zrealizovaný v kontakte na vstupný priestor fakulty. Autormi architektonickej štúdie interiéru sú Ing. arch. Zuzana Nádaská, PhD., Ing. Martina Tibenská a Ing. arch. Miroslav Pavle. Súčasťou návrhu interiéru je aj logo bufetu "Pig:non", inšpirované francúzskym prekladom slova lomenica a jeho polohou pri vstupe, ktorý je prekrytý "lomenicou". 




Autori architektonickej štúdie sa venovali aj realizačnej fáze, napriek tomu, že situácia bola časovo i dodávateľsky poddimenzovaná. Počas vypracovania projektu interiéru sa potvrdil predpoklad, že vyčlenený priestor je stiesnený a bude si v budúcnosti vyžadovať rozšírenie. Ideálne by bolo výhľadovo uvažovať o zapojení a širšom využití priestoru átria. 















Realizácia
Autori : Ing. arch. Zuzana Nádaská, PhD., Ing. Martina Tibenská a Ing. arch. Miroslav Pavle.
Miesto : Stavebná fakulta STU v Bratislave
Rok : 2010



Zdroj: autori, SvF, archibox.sk



Share on Google Plus

About ja

    Blogger Comment
    Facebook Comment